fbpx

За Нас

Магдалена е главният герой, участвал в създаването на марката продукти за грижа за кожата – MOSENA. Тя е лидерът на нашето семейство, което трупа опит в производството на козметика вече 23 години.

Тя успява да създаде хармония, която ни кара да се грижим един за друг като едно голямо семейство. Това е предпоставка за работа с любов, която екипът успява да влее в съдържанието на крайният продукт.

През последните години, Магдалена беше благословена с две прекрасни внучки. Времето, което прекарваше с тези две слънчеви момиченца и даваше радост и кураж, но и едновременно повече отговорност. Магдалена усети, че е дошъл моментът в който тя желае да сподели своята любов с другите членове на нашето общество. Начинът по който тя избра да го направи е като влее любовта и грижатата която дава на своите внучки в продукти за грижа за кожата под наша марка – MOSENA.

Rose 
Valley
Valley
Защо MOSENA?

Skincare

изживяване

MOSENA става неразделна част от вашата ежедневната рутина за грижа за кожата още след първото ползване. Ефектът след употреба е чувство на чистота и сияеща кожа.

Вдъхновение от природата

Уханията на нашите продукти ще ви доближат една крачка по-близо до възвишенията на балкана. Преживейте същинска СПА терапия във удобството на вашият дом.

качествени съставки

Нашето семейство е установило дългосрочни партньорства с доставчици на висококачествени съставки, които използваме в нашите продукти.

View Our Story

Video

Play Video
0
Products
0
Branches
0
Employees
0 +
Locations

Природата на Розовата Долина е чиста и невинна. Такава е и кожата на нашето лице. Освен честите грижи, които една жена трябва да полага за да изглежда в съвършеният за нея вид, козметичните продуктите които използва са от съществено значение.

Избраните съставките, съдържащите се в продуктите за грижа за кожата на MOSENA, са максимално оптимизирани за безопасно взаимодействие с кожата. Като повечето неща в нашата природата, за да се случи нещо хубаво, трябва усилие и търпение. Надяваме се да успеем да ви докоснем с любов от наша страна. А от ваша страна – бъдете отговорни и се наслаждавайте на промяната.

Making 
beauty
products
X